t na kalendář

 úvod

ubytování so 4.8. ne 5.8. po 6.8. út 7.8. st 8.8. čt 9.8. pá 10.8. so 11.8.

fotogalerie

Pukňov aneb dovolená na Orlíku...

sobota 4. srpna 2007 - nástup

Prahu jsme společně s Jarkou opouštěli asi v jedenáct dopoledne a i s kávičkovou puzičkou na "poslední" pumpě (před Příbramí) jsme byli na místě (tedy na Pukňově) kolem půl jedné. Po nezbytných uvítacích "ceremoniích" jsme se ubytovali a byl akorát tak čas na obídek. Výběr byl sice poměrně omezený (jídelní lístek nám zatajili a na výběr nám dali jen z pár hotovek), ale Otův plněný paprikový lusk i moje suchá rýže byly docela ucházející.

Program: pro dnešní odpoledne byl klasický - seznámení s okolím . A protože to byl vlastně břeh Orlické přehrady, plácli jsme se do písku na sluníčko a trošku se před večeří prospali .

Večeře: já si dala jen suché těstoviny se sýrem, ale Ota s Jarkou si dali čevabčiči. Nic moc - mletá směs byla stejné chuti a složení jako polední směs v plněné paprice a navíc to bylo přelito jakousi omáčkou typu UHO (pozn. pro neznalé = Univerzální Hnědá Omáčka bez chuti a bez zápachu). Sice to oba snědli, ale moc si nepochutnali. Chuť jsme si napravili kopečkovou zmrzlinou - já s Jarkou vanilkovou s čokoládovou bez šlehačky a Ota vanilkovou s jahodovou a se šlehačkou. Jen presso jsem již ke zmrzlince nedostala, protože se rozbil pressovač. Ale spokojila jsem se i s kávou rozpustnou.

Ještě jsme chvíli mastili prší, ale když se nehraje o peníze, tak nás to moc dlouho nebavilo...

Počasí: bylo krásně. Po několika chladnějších dnech se začalo oteplovat a sluníčko příjemně hřálo. Teplota se vyšplhala asi na 25° C.

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2007