t zpět

pátek 26. - neděle 28. února 2010

Jizerky s pro-pou...

Propozice od pro-py 2:

Ahojte,

tak už jsem ve vašich emailových schránkách zas. V prvé řadě je potřeba, aby jste si sáhli řádně do svědomí a přiznali se, kdo se na tuto akci těšil tak, že se některé zemské síly rozhodly postavit proti nám :-(

Situace se má tak, že v průběhu ledna došlo ke zvýšení teplot, odtání sněhu za silnice a následné velké přituhnutí, čímž došlo k zamrznutí přívodu vody, který vede pod silnicí. Tato situace nenastala již několik posledních let, ale bohužel nastala letos, což znamená, že barák je bez vody a nejméně do konce zimy i bude, jelikož je velmi malá pravděpodobnost, že to povolí.

Takže je načase zjistit další možné alternativy a pro nějakou z nich se rozhodnout. V podstatě jsou pouze dvě možnosti a to odvolat a udělat to později jako letní cyklo, nebo se pokusit najít v okolí nějaké jiné ubytování, kde bychom víkend mohli strávit společně. V případě výběru druhé varianty, je potřeba rozhodnout co nejdříve, jaký typ ubytování a cenovou relaci.

Ceny se pohybují od cca 200,- Kč za noc na pokojích se společnými sociálními prostory po cca 500,- Kč za noc se sociálkou na pokoji a někde i se snídaní. Trochu problémem zůstává nutnost opustit takovéto pronájmy do cca 12 hodin, což je trochu limitující, kdybychom chtěli zůstat v neděli déle venku a jet domů až později odpoledne.

Dejte mi prosím vědět nejpozději do zítra večera, jak situaci vidíte a k jakému řešení se přikláníte, já bych poté provedl případné následné kroky.

Díky všem

pro-pa

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2010