t na kalendář

neděle 5. října 2008

První pooperační...

Už není žádným tajemstvím, že jsem 11. 7. musela podstoupit nečekanou, ale nutnou operaci zad. No a tak jsem kolo musela na určitý čas odložit. Dneska ale nastal den "D", kdy jsem se opět rozhodla usednout do sedla svého GT. No a jaké to bylo?!?

Po prvních 3,5 km jsem zastavila na kávu u Mekouše v Šárce a měla jsem dost. Už jsem byla rozhodnuta odplížit se s kolem zase zpět domů, ale pak jsem se protáhla, sedla jsem znovu na kolo, sluníčko mě polechtalo na tvářích a začalo to se mnou šít . Přece nebudu taková sračka!!! No a tak jsem místo zpět k domovu vyrazila do Šárky a projela jsem si pár cestiček, které mi doposud byly utajeny. Zkusila jsem asfalt i nějaký ten kořínek a už vím, kudy povede předvánoční Nepetche .

A co moje zádíčka?!?

* při jízdě bolela, ale koho záda na kole nebolí nebolí,

* bederní páteř bolela přesně uprostřed, žádné vystřelování do stran,

* bolesti zad jsem cítila rovnoměrně v obou polovinách zad, takže žádné jednostranné přetěžování,

* trošku tvrdě jsem pocítila zkrácené stehenní svaly - ty se holt musí rozhýbat,

* brnění do pravé ruky se klasicky ozvalo, ale to je záležitost krční páteře a osteofytů na třech krčních obratlích,

* doma jsem pak dost výrazně pocítila, že mám kyčle, ale opět bolely obě stejně, takže vše v naprostém pořádku ,

* no jo, já vím, že čekáte na to, co moje kačenka . Tak ta naprosto v pohodě .

Trasa: - Veleslavín - zahrádkama u Libočáku - Mekouš v Šárce - cestičkou podél výpadovky na Kladno - Na Padesátém - lesem zpět ke Kladenský a zase kousek podél ní - lesem kousek do Šárky - zpět k Mekoušovi - kolem Libočáku - zahrádkama k pumpě ÖMW ve Veleslavíně a závěrečná kávička -

Délka: cca 18 km - od Prčic nemám tacháč a byla jsem dcerou důrazně upozorněna, že si teď prostě žádný kupovat nemám, tak je to holt jenom odhadem.

Takže první cyklistické krůčky mám zase za sebou a musím říct PŮJDE TO !!! . Ale ještě chvilku to potrvá, než vyjedu s vámi ostatními.

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2008