t na kalendář

sobota 15. prosince 2007

MiVaSi X.

(aneb MIkuláš, noce, SIlvestr alá BBCC - tentokrát již po DESÁTÉ !!!)

Rok nám utekl jako voda a zase tu máme prosinec a s ním i tradiční akci BBCC - MiVaSi. Tentokrát jej ale netradičně a zcela výjimečně pro Vás připravují Radka a Jirka Kr. sr. tak prosíme o trošku shovívavosti .

Odpolední - vycházková část

Abychom se neprocházeli jen tak a abychom zase poznali kousek Prahy, projdeme se tentokrát po Vyšehradě.

Sraz: ve 13:45 na stanici metra C "Vyšehrad" (na zastávce směr Háje)

Odchod: ve 14:00 - prosím, přijďte všichni tak, abychom ve dvě opravdu mohli odejít

Sebou: není nutno nic než vhodné a teplé oblečení. Vyšehrad není pustý les, takže se tam dá případně i občerstvit. Hlavní návštěva restaurace je ale plánována až po vycházce, takže doporučuji přijít s plným bříškem .

Parkování: kdo přijedete autem, pak se dá kolem stanice Vyšehrad celkem v pohodě zaparkovat.

Večerní - restaurační část

Cca od 16:30 či 17:00 budeme pokračovat poklidnější částí - posezením v restauraci U Šemíka ve Vratislavově ulici 129/36 (pro upřesnění 50°3'58.991"N, 14°25'6.837"E ), kde to všechno zhodnotíme a zapijeme .

Upozornění: u restaurace ani v blízkém okolí se, bohužel, nedá autem běžně parkovat, protože je to zóna Prahy 2. V případě potřeby ale můžeme obdržet dvě karty pro parkování dvou vozidel. Prosím ozvěte se mi, kdo by parkování chtěl využít.

Sebou: jako vždy jeden neadresný dárek vánočně zabalený .

Srdečně zveme všechny, kterým se nechce sedět doma. Můžete přijít bez ohlášení, ale kvůli rezervaci dostatečně velké estancie a pro případ nenadálých změn uvítáme, když se ozvete na některý z kontaktů, na můj mobil 731 546154 nebo Brtschovi, že přijdete.

Na všechny se těší

Radka a Jirka

P.S.

A pokud by snad někomu ještě před Vánoci chyběl cyklovýlet, pak má možnost zúčastnit se o týden později (tj. v sobotu 22. 12.) akce Nepetsche V. (aneb kdo nepeče, jede na kole).

No a s kým se neuvidíme na MiVaSi ani na Nepetche, tomu přejeme krásné a klidné Vánoce.

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2007