t na kalendář

pátek 4. - úterý 8. května 2007

Kralovice - Nakolácký sraz milovníků cyklistiky...

>kronika srazů<

Místo srazu: Kralovice u Plzně

Organizátoři: Burísci a Bejbísovci

Veškeré informace k organizaci srazu lze najít v následujících diskuzích

* "Sraz v Kralovicích - info"

* "Sraz v Kralovicích - přihlášení"

* "Kralovice - nechte mě spát dole, jo?

* "Sraz v Kralovicích - doprava

* "Kralovice - bude mejdan na 14ce? :-)

A teď, jaké to tentokrát bylo - nejprve zase z deníčků druhých

* diskuze "Sraz v Kralovicích - jak bylo..."

* fotky a povídání od Burísků > (Cyklo)akce > rok 2007 > Sraz Nakoláků v Kralovicích

* fotky a povídání od Bejbíse - sobota, pondělí

* fotky od pb

* video od pb

* fotky od vetteho

* fotky od Kominíka

* fotky od Karkulky

* fotky od Bananovníka

* fotky od HonzaKa

* fotky od miry.l

A jako vždy, ještě něco málo z mé klávesnice

* ubytování

* doprava

O sobotní, nedělní a pondělní trase je více než dost napsáno u Burísků > (Cyklo)akce > rok 2007 > Sraz Nakoláků v Kralovicích včetně map a profilů, takže zájemci mohou bez obav nahlédnout.

Setkání bylo opět velmi příjemné. Počasí nakonec vyšlo úplně suprově a trasy vybrali jak Burísci, tak Bejbísové nádherné. Moc díky všem za společnost, byly to s vámi krásné 4 dny .

A se všemi se těším zase na viděnou .

Ubytování si každý zajišťoval sám a byly následující možnosti

* Sport kemp Kralovice - ubytování ve 4lůžkových chatkách, k dispozici jich bylo 15 a bylo nutno vzít si vlastní spacák. Cena byla cca 100,-- Kč/osobonoc. V kempu bydlela většina.

* pár nás pak bydlelo na náměstí v hotelu Prusík (telefon 373 396 381 nebo 739 058 383), který byl necelý kiláček od kempu. A ubytování zde bylo rozhodně nezapomenutelné . Pokoje byly se sociálním zázemím a s TV, bylo tu čisto a teplo a byly fakt pěkné. Ale tím to asi tak končilo... Vzhledem k tomu, že vzniklo dost změn v ubytování tím, že někteří nepřijeli a ani rezervaci nezrušili, servírka se na nás příliš přívětivě nedívala. Trošku boj byl navíc s tím, kam uložit kola, protože na dvoře jsme je tedy nechat nechtěli. Nakonec jsme vybojovali úschovu v zavřené vinárně. Ráno se jim vůbec, ale vůbec nelíbilo, že na snídani přijel ještě Kominík a mira.I a když jsme opouštěli hotel, tak jsme téměř museli skákat "po papírech", protože se zrovna vytíralo a Ukrajinka s hadrem na nás moc vlídně nehleděla . Ovšem vrcholným číslem bylo, když jsme zjistili, že jsme v noci v hotelu uzamčeni tak, že nemůžeme ven. Tady tedy protipožární předpisy dostali opravdu na frak... Když pak na mne při odjezdu pan majitel zvyšoval hlas, že prý jsem urazila čelo postele, ani jsem se nenamáhala jej poslouchat... Ale rozhodně na tohle ubytování nikdo nezapomeneme .

Dopravu si každý volil podle svých vlastních možností. Většina jela autem, ale pár statečných jelo se mnou po vlastní ose.

Sraz jsme měli u metra na Zličíně v 10:00 a jeli jsme po trase - Sobín - Unhošť - Kyšice - Valdek - Družec - Žilina - Lány, kde jsme dali obídek - ŽTZ a silnice = cyklotrasa č. 201 - cyklotrasa č. 0048 - ZTZ - u pomníku hajného Wágnera vpravo po silnici - ŽTZ - Nový Dům - MTZ - žel. stanice Lašovice - Lašovice, což byl ten šílený krpál vzhůru proti proudu Lašovického potoka a Kolin tam prošoupal pneumatičku a píchnul dušičku - Všetaty - Panoší Újezd - Hůrka - Rousínov - směr Krakov na ČTZ - Krakovec, kde už toho měla Wewerka dost natolik, že nás přemlouvala, abychom dokopec z Krakovce vytlačili - Šípy - Bělbožice - Čistá, kde jsme udělali ještě jednu krátkou zastávčičku v hospodě - Kožlany - Kralovice

Délka: cca 92 km

Zpět jsem já osobně již jela autem, ale někteří to vzali opět po svých.

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2007