t na kalendář

sobota 10. února 2007

Neplánovaná předjarní...

Podle kalendáře je sice únor, ale den byl jak malovaný - více jak 5° nad nulou a sluníčko svítilo jako na jaře. Byl by hřích sedět doma . Navíc mám novotou vonící WTB Nanoraptor a to se přece musí vyzkoušet .

Trasa: - Letná - Stromovka - Výstaviště a jeden svačinový čajík s tyčinkou u stánku - Vltavská  a trošku bloudění, když se hledala ta správná cestu podchodem od metra na Hlávkův most - teda, že tady to bude taková kovbojka, to jsem opravdu nečekala - po pravé straně Vltavy až do Vraného - dokopec do Zvole a konečně obídek. V hospodě U Rybníka byly zabíjačkové hody, takže byla jitrnička a jelítko se zelím . A taky jedno orosený - čím jiným to taky zapít - Ohrobec - Lhota - po MTZ  (trošičku vyzkoušet terének) k "Hálkovi" do Břežanského údolí a podél ZOO až na Zbraslav - přes most a na náměstí na kávičku do cukrárny - Radotín - Velká Chuchle - cyklotrasa pod Barandovskou skálou - po levém břehu Vltavy až na Kampu - Klárov - myší dírou na Hradčanskou  a ještě jedno řezaný u Sokolovny na závěr - a pak poslední 3 kilometříčky k

Délka: dalo mi to krásných svižných 61,5 km a byla to paráda Pneumatiky jsou suprové a všude už voní jaro, tak snad to vydrží. Jo a pozor - to budování cyklotrasy z Komořan na Zbraslav je ve vysokém stavu rozpracovanosti, takže kdo se tam vydáte, počítejte se slušnou dávkou bahýnka. Ale až to bude hotový, bude to paráda .

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2007