t na kalendář

neděle 26. listopadu 2006

Neplánovaná odpolední vyjížďka...

Tak tenhle víkend jsem chtěla dělat matku od rodiny a hlavně odpočívat, protože jsem v pátek večer absolvovala večeři s přáteli a pak narozky messengera Vládi, ze kterých jsem se vrátila domů až v sobotu časně zrána. Ale copak to jde, když mgt vyhodil takovou úžasnou nabídku . No, trošku se mu na poprvé nepovedlo datum, ale to se rychle vyjasnilo .

Nakonec jsem přece jenom neodolala a rozhodla jsem se k mgt se Zdeňkem přidat v Šárce u Veselíka. Ve 12:30 mi přišla sms, že budou cca ve 13:45 u restaurace a tak jsem kolem jedné vyrazila. No, moc mi to teda nejelo. Byla jsem nějaká zatuhlá, takže jsem se těch 6,5 km vysloveně odploužila. U Veselíka jsem dala jeden čajík a kávičku, přečetla jsem si noviny, dala jsem druhý čajík a ve dvě bylo jasné, že časový odhad chlapců byl velmi a to velmi přibližný . Ještě že je tak teplý podzim, jinak by tam ze mě byl už rampouch. Dorazili ve 14:20...

Nejsem nelida, takže ještě jsem s nimi počkala, než se trošku zregenerovali a občerstvili a pak se jelo dál. Trošku jsem ale se Zdeňkem poupravili trasu mgt. Zrušili jsme dokopec přes Nebušice a průjezd Tichým údolím a s převahou hlasů jsme navrhli průjezd Šárkou na Jenerálku, pak Dolní Šárkou do Lysolaj, podél Vltavy a sračkárnou na Císařský ostrov ke koním, kde si dáme závěrečnou kávičku s rumíčkem a pojedeme domů.

A jak jsme to naplánovali, tak jsme to i projeli. Šlo to rychle, takže před čtvrtou už jsme usedali U koní s plánovanou kávičkou a rumíkem. No tak dobře, ještě jsme každý dali pivo - to by byl taky hřích nedat si ho tu, když tu mají tak dobrý . No a nějak jsme se tu zakecali či co a tak jsme dali ještě jedno. A pak už mgt fakt odjel k domovu a my se Zdeňkem dali ještě každý dva čaje a protože u koní dnes mimořádně zavírali dřív, tak jsme se ještě přesunuli o kousek dál do stánku ke Sparťanovi, kde jsme dnešní den završili dvěma výbornýma svařáčkama a jeli jsme domů. Pravda, trošku se mezitím setmělo a čas pokročil, ale aspoň byl na ulicích klid .

Délka: ani nevím, jestli to vůbec můžu přiznat - můj tachometr dnes ukázal pouze 22,5 km, nicméně mgt i Zdeněk měli o dobrých 60 km najeto víc .

Akcička trošku mimořádná, ale velmi příjemná. Kluci díky a zase někdy příště .

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2006