sobota 22. října 2005

Bike s Velointestem...

Tak tohle byl teda nářez. S Honzou Taichem jsem po mejlu komunikovala někdy od června, ale nikdy mi časově nevyšlo s nimi vyjet. Až nyní. O stylu jejich jízdy jsem neměla absolutně žádné potuchy, takže jsem si šla prostě zajezdit a uvidí se...

A ono se teda vidělo - kluci jsou vyznavači pro mě "tvrdého" biku, takže s kolem zdolávali rozličné skalky a strže, které se, podle mého, daly jen obtížně slézt, natož sjet. Takže jsem 40 kiláčků pobíhala za nimi po lese a kolo poctivě vláčela přes různé přírodní překážky směrem dolů nebo směrem nahoru.

Jsem zvyklá na dlouhé vytrvalostní jízdy a tohle byl teda hukot. Intervalová jízda mi dělala velké problémy a musím říct, že jsem pyšná na to, že jsem to všechno alespoň nějak zmákla a nepoblinkala jsem se... Akorát místo tachoměru by se mi dnes býval hodil krokoměr :o)))

Délka: trasa byla asi 40 km, já jsem od domu k domu najela ještě o kousek víc.

Trasa: kudy jsme přesně jezdili, to nevím dodnes. Ale bylo to z Hodkoviček od krámu Velointestu přes hory a doly do Komořanské rokle, kolem Točné, Břežanským údolím, kolem "Hálka", přes hradiště Akropole a zase zpět na Točnou. Mám mapku a profil. Tak se můžete kouknout, co se také dá na kole jet :o)))

mapka profil

Nevím, jestli mě ještě někdy kluci vezmou sebou "proběhnout se po lese", v každém případě to ale pro mě osobně byla velká zkušenost. Takže Honzo a kluci moc díky.

na hlavní stránku